Jag är din ”operativa” när du behöver stöd med IT

07 mar 2023
Ulrika Andreasen Digihelp AB
Fördelar för dig med Digihelp AB

Det kommer hela tiden nya digitala verktyg. Det är en av mina uppgifter att hålla mig och dig uppdaterad med de senaste och mest kraftfulla teknikerna och nyheterna som kan hjälpa dig att spara tid och bli mer effektiv. Det finns kraftfulla IT- verktyg som ibland till och med är gratis som jag ofta rekommenderar till mina kunder.

Tycker du att IT & ny teknik är krångligt och struligt ibland? Lugn jag hjälper dig att bemästra ny teknik. Och att tekniken jobbar för dig så att du sparar både tid och pengar istället för tvärtom.

Jag har tjugofem års erfarenhet från en rad olika branscher inom både den privata och den offentliga sektorn inom IT. Och är mycket van att hantera stora och komplexa projekt av teknisk karaktär och levererar framgångsrika resultat till mina kunder.

Jag ligger alltid framför och övervakar och spårar uppkommande nya system och tekniska lösningar. Har erfarenhet av att tillhandahålla analytiska bedömningar och identifiera praktiska lösningar för dig.

Jag verkar i gränslandet mellan teknik och din business och hjälper dig att skapa tillväxt och öka er produktivitet genom användning av smarta IT verktyg.

”Jag är din hands-on praktiker ute i din operativa verksamhet och löser de tekniska utmaningar du har i din vardag”

 

Jag blir din rådgivare och operativa tekniska IT-strateg

För att det ska bli enklare för dig att förstå vad jag kan hjälpa dig med beskriver jag nedan tre exempel på områden jag effektiviserar för dig och ditt företag.

Syftet är att spara tid, pengar och erhålla gladare och nöjdare medarbetare. Att slippa irritation på grund av undermåliga tekniska lösningar när det finns mer effektiva, smarta och bättre alternativ.

 1. Strategisk digital IT- analys

Nulägesanalys av ditt företags nuvarande status på hur IT stödjer din verksamhet i allt från mobiltelefoner till avancerade digitala system.

 1. Rapport med förbättringsförslag

Jag hjälper dig med effektiva och enkla förstudier och går igenom marknadens bästa och mest lämpliga IT lösningar som du får presenterad i en tydlig rapport. Då kan du fatta bättre och mer välgrundade beslut tillsammans med mig.

 1. Repetitiva arbetsuppgifter går att automatisera med bra teknik

”Roboten Arne” gör jobbet åt dig så att du kan lägga tiden på att ge mervärde till dina kunder. Hjälper dig att t.ex. läsa in uppgifter från fakturor, offerter, optimera orderadministration etc. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du kan få hjälp med.

”Alla användare slösar bort sin tid i hanteringen av sina mobiltelefoner som inte fungerar optimalt och eposthanteringen som stjäl tid dagligen! En värdefull tid som du och dina medarbetare kan använda till nya möjligheter. Vad kostar detta slöseri i pengar? Hur jobbigt är det inte med en mobil som inte fungerar?”

 

Allt detta får du när du anlitar Digihelp AB
 • Du får en analys av ditt företag, du uppdateras med nyheter från den digitala världen.
 • Du får ett löpande månadsabonnemang till en attraktiv kostnad som du kan säga upp när du vill. (ingen bindningstid)
 • Jag hjälper dig hands-on med tips och installation. Det finns appar till din telefon som underlättar din vardag. Om du önskar en enklare, smartare och effektivare vardag.
 • Vi stämmer av med möten 2 gånger per månad med åtgärder som gör att du sparar både tid och pengar. (antal möten anpassas efter din situation och behov.)
 • Med min tjänst får ni tillgång till mig Ulrika Andreasen i den omfattning du behöver utan några fasta kostnader för anställd personal eller dyra konsulter
 • Jag installerar smarta epost hanteringsprogram som rensar och strukturerar din inkorg och tar bort onödiga mejl helt automatiskt!
 • Jag erbjuder även mindre och medelstora företag att få skräddarsydd professionell teknisk hjälp.
 • Det mesta ingår i den här tjänsten. Om det uppstår behov av en extraordinär insats så talar vi om det separat med ett glasklart avtal om förutsättningarna
 • Jag gör alltid mitt absolut bästa för att svara på alla dina frågor
 • Jag jobbar långsiktigt och strategiskt med IT så att tekniken jobbar för dig

 

Pris

Priset bestäms efter antal anställda och storlek på ditt företag.

 Ser fram emot att höras vidare

Ulrika Andreasen, Digihelp AB

070 – 636 6814

ulrika@digihelp.se

www.digihelp.se

 

Exempel på succés stories och nöjda kunder
 • Epiluvac AB är ett hightech och tillverkningsföretag inom kärnkraftsteknologi och hade en utmaning att hitta ett affärssystem som passande för deras tillverkning. Jag gjorde förstudie och val av bästa affärssystem på marknaden som jag testade och utvärderade. De valde det affärssystem som jag rekommenderade och som idag underlättar deras vardag genom en effektiv systemlösning från order till slutprodukt.
 • Jag fick prestige uppdraget att special arrangera en workshop för en exklusiv grupp av Vd:ar som fick lära sig det senaste inom mental träning. Ledd av den världsledande experten på området tillit och intuition Mikael Engström, Happy Trust Consulting
 • Energimyndigheten hade ett behov av att få organisationen att jobba på ett mer effektivt sätt efter att projekten avslutades. Jag löste problemet genom att jobba med att strukturera förbättringsarbetet och få medarbetarna att jobba tillsammans. Resultatet blev gladare, mer ansvarstagande medarbetare som idag jobbar mot tydligt och klart uppsatta mål, enligt en framtagen modell för förvaltning och support som understödjs av digitala verktyg.
 • Jag anlitades som projektledare av Lindesbergs kommun. För att leda arbetet med småföretagens digitala resa. Jag kartlägger samtliga företag i kommunen. Resultatet är en ny unik och värdefull strategi och kunskap om vilka dessa företag är och i vilka branscher som de verkar. Jag intervjuar företagen om deras behov. Analysen kommer att ge nya insikter, förståelse om företagens behov av stöd inom området digitalisering.

Fler händelser