Brinner du för IT och problemlösning?

Jobba hos oss

Vi ser oss själva som problemlösare

Först och främst arbetar vi med att lösa problem åt våra kunder! Sekundärt arbetar vi med olika tjänster och produkter för att nå kundens mål. Vårat område är brett och involverar en rad olika programvaror och system. Som medarbetare är dels ditt uppdrag att baserat på en grundläggande analys kunna se lösningar på problem i verksamheter och därefter kunna föreslå en åtgärdsplan.

Problemlösning med Digihelp Sverige AB
Vill du ha en ny utmaning i livet - Kontakta Digihelp Sverige AB

Vi älskar utmaningar

Våra konsulter trivs med att jobba under press och har stor vara att hantera komplexa problem. På Digihelp skyggar vi inte för en tuff utmaning utan tvärtom, vi sporras av det! Tillsammans med dig som kund arbetar vi fram en optimal lösning på era problem. Som IT-konsult är en dag sällan lik en annan. Projekten skiljer sig åt men vårat lösningsorienterade och nyfikna arbetssätt är alltid detsamma.

Intresseformulär

    Det är viktigt för oss på Digihelp AB att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter. Därför är vi öppna med hur vi tar in, använder och sparar din data. Vårt mål är att skapa den bästa möjliga upplevelse för dig när du är i kontakt med oss. Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.