Nöjda kunder är vår högsta prioritet

Våra referenser

Lifestyle Media Partner AB, Sara Aggeklint

Uppdraget var att ge förbättringsförslag till att ytterligare automatisera ekonomiflöden och processer för Media Lifestyle Sverige AB, Sara Aggeklint. ”Stort tack för detta, mycket väl utfört! . Har skickat underlaget vidare till ledningsgruppen för vidare genomgång och åtgärder. Mycket tacksam!”

Stiftelsen Compare – Peter Gunnebro, Digitaliseringscoach Karlstad

Ulrika och företaget Digihelp har vid flertalet tillfällen utfört konsultuppdrag åt oss som handlat om att kartlägga marknaden kring olika digitala lösningar som ett stöd för att hjälpa småföretagare i deras digitala utvecklingsarbete. Det handlar om användbara och implementerbara funktioner att användas på webbsidor såväl som komplexa betallösningar. Ulrika har visat stort engagemang för sin uppgift och har levererat ett mycket grundligt och genomarbetat material som matchar det vi efterfrågat.

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Desiree Blomberg

När vi satt i en hopplös situation med vår implementering från ett nytt CRM-system till ett nytt affärssystem så kom Ulrika som en räddande ängel och strukturerade upp allt så det blev lättare för oss att landa rätt och veta vilka vägar vi skulle ta. Hade jag vetat det jag vet idag hade vi anlitat Ulrika från start för att hjälpa oss med kunskap, projektledning och tidsplanering. Hon är otroligt kompetent, strukturerad och det märks att hon vill det bästa för sina uppdragsgivare.

Digihelp och Lindesbergs kommun utvecklar landsbygden!
Lindesbergs kommun
Inre Hälsa AB, Marie Andersson

Tack för proffsig hjälp och stort engagemang för att lösa alla sorters IT problem för mig och mitt företag. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Digihelp.

Energimyndigheten

Vill bara passa på att tacka dig för ett fint samarbete i ditt uppdrag hos oss på Energimyndigheten.

Elicc AB, Eva-Lisa Persson

Digihelp har varit till en mycket stor hjälp för mig och mitt företag. Jag kan varmt rekommendera Digihelp Sverige AB!

Visit Värmland – Pernilla Bredberg, Projektedare och Mattila Fritid AB – Anders Solberg, Representant

Den sammanställning som Digihelp har gjort kring digitala marknadsplatser (OTA), bokningssystem och betallösningar kommer att vara ett användbart verktyg och stöd för våra besöksnäringsföretag under deras digitaliseringsresa. För mer information se www.visitvarmland.se

Tack för ditt engagemang i uppdragen du utfört! Även våra kollegor på Visit Värmland är imponerade över den gedigna förstudien du gjort åt Mattila Fritid AB, tack!

Visit-värmland
Andre Liljemark
Handlarföreningen i Torsby – Andre Liljemark, Representant

Vi anlitade Digihelp Sverige AB och Ulrika Andreasen som projektledare för en förstudie med kravställning till en ny gemensam lagermodul med tillhörande flexibla kassa system och webb shops lösningar. Ulrika har tagit fram en mycket proffsig och gedigen och lättförstådd rapport som beskriver för och nackdelar med respektive lösning. Ulrika har gått igenom 10 webb shop lösningar samt 10 olika kassa-system lösningar och satt upp dem i form av en sportbutik. Lagt in produktbilder, beskrivningar och testat all funktionalitet ur ett användarperspektiv och ur ett redovisningsperspektiv. Vi landande i Fortnox lagermodul lösning som är enkel att använda, den uppdateras i realtid så att inga lager differenser uppstår som påverkar månadsresultatet. Jag vill ge Ulrika mina allra bästa rekommendationer för det utförda jobbet och vi mycket nöjda med hennes insats och kan bara rekommendera att anlita henne då hon gör ett mycket proffsigt kvalitetsarbete till sina kunder som sparar tid och pengar.

Visma Talent Solutions AB – Åke Andreasson, Business Development Talent

Ulrika, som var min kontakt på Region Örebro län i projekt gällande utbildningsportalen Saba (som levererades av VismaComenius) är oerhört målmedveten och drev detta agila utvecklingsprojekt på ett föredömligt och professionellt sätt och samarbetade mycket bra med alla inblandade. Ulrika håller deadlines, följer upp projekten och ser till att följa budgetramarna inom objektet. Hon skapade utbildningsmaterial, utbildade användarna och byggde långsiktiga nätverk med andra regioner där hon ledde och drev utvecklingen av systemet. Ulrika implementerade en molnlösning där ny funktionalitet uppdateras kontinuerligt. Ulrika ledde ett team med 3 medarbetare. Jag ger Ulrika mina allra bästa rekommendationer.” Åke Andreasson Business Development Talent at Visma Talent Solutions AB.

Visma referens
Lär känna Digihelp

Ulrika Andreasen som äger Digihelp AB största passion är att utveckla ert företag/organisation så att den blir effektivare genom användning av digitala verktyg. Hon arbetar med att hjälpa både företag inom privat och offentlig sektor med komplexa IT leveranser. Digihelp startades för att hjälpa företag och organisationer med digitala tjänster i världsklass. Ulrika har tidigare drivit bokföringsbyrån Din Ekonomikonsult i Värmland.

Ulrika Andreasen
Grundare Digihelp

070 – 636 68 14

ulrika@digihelp.se

Erfarenhet
  • Ansvarat och infört nya IT- systemlösningar på ett flertal större företag och organisationer
  • 20+ år i ledande befattningar på större företag och inom offentlig sektor
  • Kombinerar it – ekonomi så ni får den bästa digitaliseringshjälpen
  • Är certifierad inom Robotic process automation (RPA)
  • Är certifierad inom ISO 27000, 9001, 14000 IT-säkerhet, kvalitet och miljö
  • Ekonomisystem – Raindance – Agresso -Fortnox – Visma, X-or Compact – Softone
  • Affärssystem – SAP – Infor M3 – Scala – Baan – Mapaz- Heroma LPS – Saba – InfoCaption – Tilda
  • Business Intelligence (BI) – Click-View BI – Cognos – Power BI – Insight budget & forecast – BI – SAP
  • Programmering – C#, SQL – ASP.NET- Java Script – HTML5 – ADO.NET Entity Framwork – Angular – Github – CSS

Bakgrund
Systemvetare och Civilekonom