Ert affärssystem är er informationscentral

Affärssystem

Dra nytta av kraften i ett affärssystem med vår hjälp

Hur börjar man? Vårt råd är att börja med ditt affärssystem. Ett modernt och uppdaterat kraftfullt affärssystem är en förutsättning för fortsatt digitalisering. Behov och krav i en digitaliserad värld ställer större krav på data från ert företag.

Kanske ert företag behöver komplettera data från era olika IT-system eller automatisera era interna processer? Då kanske en kommunikation ”integration” behövs för att systemen ska prata med varandra och företaget kan utnyttja all data som finns där.

 

Utnyttja möjligheterna i ert affärssystem

Kan det vara så att ni inte utnyttjar ert affärssystems alla moduler? Eller behöver ert företag hjälp med avgränsade webbapplikationer på surfplatta, mobil, dator till era medarbetare? Digihelp AB hjälper ert företag med alla era frågor om ert affärssystem. Webbapplikationer som är integrerade med företagets affärssystem och som hämtar data både externt och internt. Idag ökar informationsmängden och integrationer med maskiner. Passerkontroller, vågar, RFID taggar, positioneringstjänster och lagerautomater. Internet of Things (IoT) kommer att medföra att informationsmängden ökar ytterligare.

Affärssystemet är kärnan i företagets verksamhet och hjälper er att hantera alla transaktioner i realtid och med hjälp av kommunikationen med andra system den bästa hjälpen för att effektivisera företagets processer kontinuerligt.

Frågeställningar
 • Saknar ditt företag en kommunikation mellan era olika IT system?
 • Behöver ditt företag hjälp med att få ut all data ur ert affärssystem?

Begär offert

Hur vi jobbar

Digihelp AB använder en unik analysmetod genom sin it- och ekonomiexpertis. När du anlitar Digihelp AB börjar vi med att göra en noggrann analys av ert företagsbehov genom att intervjua chefer och medarbetare. Vi går genom ert företagsbehov och krav på IT lösningar. Vi levererar en IT lösning som passar just ert företag. Vi dokumenterar och ger feedback till ert företag. Genomförda uppdrag i olika branscher i Sverige har gett många nöjda kunder

Lär känna Digihelp

Ulrika Andreasen som äger Digihelp AB största passion är att utveckla ert företag/organisation så att den blir effektivare genom användning av digitala verktyg. Hon arbetar med att hjälpa både företag inom privat och offentlig sektor med komplexa IT leveranser. Digihelp startades för att hjälpa företag och organisationer med digitala tjänster i världsklass. Ulrika har tidigare drivit bokföringsbyrån Din Ekonomikonsult i Värmland.

Ulrika Andreasen
Grundare Digihelp

070 – 636 68 14

ulrika@digihelp.se

Erfarenhet
 • Ansvarat och infört nya IT- systemlösningar på ett flertal större företag och organisationer
 • 20+ år i ledande befattningar på större företag och inom offentlig sektor
 • Kombinerar it – ekonomi så ni får den bästa digitaliseringshjälpen
 • Är certifierad inom Robotic process automation (RPA)
 • Är certifierad inom ISO 27000, 9001, 14000 IT-säkerhet, kvalitet och miljö
 • Ekonomisystem – Raindance – Agresso -Fortnox – Visma, X-or Compact – Softone
 • Affärssystem – SAP – Infor M3 – Scala – Baan – Mapaz- Heroma LPS – Saba – InfoCaption – Tilda
 • Business Intelligence (BI) – Click-View BI – Cognos – Power BI – Insight budget & forecast – BI – SAP
 • Programmering – C#, SQL – ASP.NET- Java Script – HTML5 – ADO.NET Entity Framwork – Angular – Github – CSS

Bakgrund
Systemvetare och Civilekonom