7 Smarta appar till din mobiltelefon

29 mar 2023
Appar på mobil

7 Smarta appar till din mobiltelefon

✅Quick Office
Quick Office är ett kontorspaket i miniformat där du kan skapa filer i Word, Excel och PDF direkt i din mobil eller läsplatta samt läsa och uppdatera befintliga filer. Det går också att synka filer med datorn. Ett användbart program för den som ofta är på resande fot och behöver hantera text eller siffror.
Finns till iPhone, iPad och Android. Pris 121 kronor.

✅Calendly
Ta farväl av alla samtal och mail fram och tillbaka för att hitta den perfekta mötestiden. I Calendly har du redan angivit vilka tider du finns tillgänglig, så att din mötespartner enkelt kan gå in och välja en tid som passar just hen. Perfekt för dig som jobbar med projektledning, försäljning, på byrå eller i annat yrke där det förekommer mycket möten. Spara tid och gör dig mer tillgänglig på tider som passar dig med Calendly!

✅OmniFocus
En smart kalender är ett måste för den som vill kunna underlätta sin vardag med hjälp av mobilen. OmniFocus är ett smart verktyg som innehåller allt du kan behöva av en kalender. Du kan skapa att-göra-listor, föra in bokade tider i kalendern, skriva anteckningar och använda dig av den inbyggda kartan.
Finns till iPhone och iPad. Pris 149 kronor.

✅Turbo Scan
Vad gjorde vi med våra liv innan vi kunde omvandla våra dokument till PDF? Inte bara det: Turbo Scan förvandlar din iPhone till en skanner för dokument, kvitton, böcker, foton, White boards och all annan typ av text! Skanna dina flersidiga dokument snabbt och enkelt i högkvalitativa PDF-filer eller JPEG-filer, namnge dem och lagra och skicka dem sedan vart som helst. Enkelhet och användbarhet i en drömkombo.

✅Otter
Otter är appen som spelar in och tar mötesanteckningar för dig i realtid! I alla fall för dig som har dina möten på engelska. Detta gör att du kan hålla fokus på konversationen och vara säker på att all information (så som handlingar, höjdpunkter, foton, deltagare) både sparas, är sökbara och dessutom delbara med ditt team. Synka Otter med din kalender för att få påminnelser om att spela in dina möten.

✅Car Care
Car Care är appen för dig som vill hålla koll på dina körsträckor, men inte bara det utan också andra matnyttiga funktioner, så som milkostnad, bränsleförbrukning, service av bilen, verkstadsbesök och förmånsvärde. Passar oavsett om du kör tjänstebil eller din egen bil.
Finns för iPhone, iPad och Android. Gratis.

✅TimeLogger
Många företagare jobbar i projektform och det kan vara väldigt svårt att beräkna exakt hur lång tid ett projekt tar. Kanske är dina projekt inte heller så lönsamma som de borde kunna vara. Med appen TimeLogger får du svart på vitt hur lång tid du lägger ner på respektive projekt.
Finns för iPhone, iPad och Android. Det finns både en gratis variant och en utökad variant som kostar 15 kronor.

Fler händelser