7 tips på flera användbara appar!

13 apr 2023
Appar på mobil

7 Tips på flera användbara appar 💥 🚀💯

✅Dropbox
Med Dropbox går det snabbt och enkelt att lagra information på ett säkert sätt och komma åt den, oavsett vart du befinner dig. Via mobilen kan du ladda upp nya filer och leta igenom dem. Vill du dela dokument med dina kollegor eller komma åt filer både hemifrån och på jobbet så är detta rätt app.
Finns för iPhone, iPad och Android. Gratis.

✅Evernote
Evernote är appen för dig som älskar post-it-lappar. Det fungerar på samma sätt, fast på mobilen. Du kan skriva dokument med lite eller mycket text, därefter sparas den och kan synkroniseras med Evernote som har en annan plattform. Du kan skapa listor och tagga dem. Du kan också spela in ljudanteckningar och bildanteckningar förutom vanliga textanteckningar.
Finns för iPhone, iPad och Android. Gratis.

✅Dashlane
Ju mer du surfar och använder dig av olika tjänster på internet, desto fler lösenord samlar du på dig. Dashlane är en app som underlättar detta. Den samlar alla dina lösenord och även många andra uppgifter så att det blir enklare och snabbare att logga in där du är medlem och fylla i formulär. Enligt utvecklaren ska appen vara säker att använda.
Finns för iPhone, iPad och Android. Gratis.

✅Visual Timer
Är du också lite mindre bra på att sätta gränser vad gäller hur mycket tid du bör lägga på en uppgift eller en aktivitet? Det kan Visual Timer hjälpa dig med. Oavsett om det gäller jobb eller i livet.

✅Wordpress
Har du en blogg eller hemsida som baseras på WordPress så kan deras egen mapp vara användbar. Via appen kan du skriva och redigera blogginlägg och sidor, samt moderera och svara på kommentarer.
Finns för iPhone, iPad och Android. Gratis.

✅Lightroom mobile
Tar du också foton med din smartphone? Tänkte väl det. Många av de smarta funktioner som fotoproffsen använder i riktiga Adobe Lightroom har i denna enkla app komprimerats och anpassats för att fungera i mobilen! Om du till exempel fotar via appen så tillåter Lightroom dig att använda en högre kvalitet (råfiler) och större redigeringsmöjligheter. Du kan redigera färger med full kontroll och finjustera exponeringen. Dessutom innehåller den smarta funktioner för att kategorisera och sortera dina bilder.

✅Brain.fm
Först ut: Brain.fm! En app som genom AI och vetenskapens magi väljer musik efter dina behov/påverkar hjärnan i rätt riktning. Om du exempelvis vill jobba fokuserat under 60 min, jobba mer effektivt under 90 min, varva ner under 30 min eller dylikt, så skapas en musiksammansättning för just detta ändamål. Det här är en app för dig som kanske också upptäckte den något för tidiga företrädaren Coffitivity, en desktopp app där du kan lyssna på caféljud/bakgrundsbrus i syfte att bidra till kogntiv kreativitet. Brain.fm är en mer utvecklad version med samma tänk, där bruset är ersatt av behagliga ljud och musik. Första fem sessionerna är gratis!

Fler händelser