Digihelp AB inleder nytt samarbete med IT företaget Strativ AB

23 okt 2023
Samarbete med Krisoffer Göransson på Strativ AB

Jag är mycket glad över att få arbeta tillsammans med IT-konsult bolaget Strativ AB och Kristoffer Göransson Stockholm. Ett samarbete för att utveckla ett nytt verksamhetssystem för kommuner.

Vi fokuserar på

Identifiera behoven för IT-systemet
Skissa på vad IT-systemet syfte, vad det ska leverera, samt IT-systemets funktionalitet
Design, användarvänlighet, smart logik, och AI för att underlätta för användaren, samt den senaste teknologin.

Vi fortsätter resan tillsammans med fler samarbeten för att utveckla företag och offentlig sektor med nya skräddarsydda IT-lösningar. Med ny smart funktionalitet och den senaste teknologin med AI som en komponent för att underlätta för användaren på bästa sätt

Fördelar med samarbete är att du som kund får tillgång till ökad kompetens av experter

Med Strativ AB som en partner kan vi tillsammans skapa IT-lösningar med den senaste teknologin för våra kunder. Strativ AB har utvecklat bland annat KRY appen för att boka digitala läkarbesök. Företaget har mångårig erfarenhet av utveckling olika typer av It-lösningar till kunden.

https://digihelp.se/tjanster/it-konsult/

Fakta om Strativ AB

Strativ AB har kontor i Stockholm, Linköping och Dhaka, med över 50 nöjda anställda och över 100 nöjda kunder, erbjuder vi stolt de lösningar som specifikt tillgodoser kundens behov. Kundupplevelse är av stort värde för oss!

Kristoffer Göransson ”Vi har i dagsläget tillgång till 100 mycket duktiga systemutvecklare”

Att bedriva verksamhet på två platser – Dhaka och Stockholm – gör att vi har kunnat skapa en gemenskap som är något alldeles särskilt. Vårt team kombinerar det bästa av två världar – ambitionen och drivet i den bangladeshiska IT-sektorn och Sveriges hållbara, teknikdrivna och framåtblickande kultur.

Strativ AB har utvecklare i Dhaka drivs av att skapa lösningar som förändrar Skandinavernas liv till det bättre. Vår work-hard-play-hard-attityd menar att vi alltid fokuserar på att leverera såväl högkvalitativa IT-system som en miljö där vi tar hand om varandra och oss själva.

https://www.strativ.se/

Dighelp AB kommer att jobba prokativt för att bygga upp ett kraftfullt nät av samarbetspartners. För det första för att kunna erbjuda kunden de bästa It-lösningarna med den senaste teknologin av ai och RPA robot process automation.

Så småningom så kommer det att komma dig som kund tillgodo.

#digitalisering #digital #effektivitet #ai #automatisering

Fler händelser